بیماری سلبریتی ها NO FURTHER A MYSTERY

بیماری سلبریتی ها No Further a Mystery

بیماری سلبریتی ها No Further a Mystery

Blog Article

بیماری سل دو نوع دارد: سل فعال و سل غیرفعال. اولین قدم برای درمان قطعی سل، تشخیص صحیح نوع این بیماری است.

چنگیز وثوقی بازیگر نقش وردان در سریال امام علی در کنار همسران جوانش + عکس و بیوگرافی

بیماری سلیاک نیازمند بررسی و درمان‌های اساسی است لذا در اغلب موارد باید به متخصص گوارش مراجعه کرد. اگر اسهال یا ناراحتی گوارشی بیش از دو هفته طول بکشد، با پزشک خود مشورت کنید. به علاوه قبل از گرفتن رژیم غذایی بدون گلوتن، برای اطمینان بیشتر با پزشک مشورت کنید.

بنابراین اگر خودتان یا اطرافیانتان به این بیماری مبتلا هستید می‌توانید از این اطلاعات بهره ببرید.

مقاومت اولیه هنگامی رخ می‌دهد که فرد به یک گونه مقاوم سل مبتلا می‌شود. فرد مبتلا به سل کاملاً حساس (مستعد) ممکن است در طول درمان دچار مقاومت ثانویه (اکتسابی) شود. یک فرد در صورتی که از رژیم تجویزشده به‌طور مناسب پیروی نکند (عدم تطابق) یا اگر از داروهایی با کیفیت پایین استفاده کند، ممکن است به دلیل درمان نامناسب دچار مقاومت ثانویه شود.[۷۷] سل مقاوم در برابر دارو، یک مسئله جدی در بهداشت عمومی بسیاری از کشورهای در حال توسعه است. درمان سل مقاوم در برابر دارو طولانی‌تر است و به داروهای گران‌تر نیاز دارد. سل مقاوم در برابر چند دارو به عنوان مقاومت در برابر دو داروی مؤثر رده اول سل: ریفامپیسین و ایزونیازید، تعریف شده‌ است.

بااین‌حال، ممکن است بعد از گذشت چند سال باکتری‌ها در بدن فعال و فرد به سل فعال مبتلا شود. بیماری سل از افراد مبتلا به سل نهفته به دیگران سرایت نمی‌کند.

● بسیاری از عفونت‌های باکتریایی پس از یک یا دو هفته از درمان با آنتی بیوتیک بهبود می‌یابند، اما سل متفاوت است.

× هر آنچه که باید درباره بیماری سلیاک بدانید

● افرادی که سیستم ایمنی بدنشان به خوبی کار می‌کند ممکن است علائم سل را تجربه نکنند، حتی اگر به این باکتری مبتلا شده باشند.

عفونت‌های دستگاه گوارش و باکتری‌های روده ممکن است در ایجاد بیماری‌های سلیاک نقش داشته‌باشد. گاهی اوقات ممکن است بیماری سلیاک به دنبال:

مصرف داروهای کورتیکوستروئیدی موضعی یا تزریقی در درون پوست برای فرد مبتلا ، البته طبق نظر و تجویز پزشک متخصص

در بسیاری از مردم، عفونت ظهور و افول دارد. تخریب و مبتلا به بیماری سل نکروز بافت اغلب با بهبود و فیبروز متعادل می‌شود.[۵۰] بافت متأثر، با جای زخم و حفره‌های پُرشده با مواد نکروز پنیری جایگزین می‌شود. در بیماری فعال، برخی از این حفره‌ها به راه‌های هوایی نایژه‌ها پیوسته و این مواد می‌توانند با سرفه کردن بیرون بریزند.

این بیماری درمان ندارد و برای درمان آن تنها می‌توان از روش‌های پیش‌گیرنده استفاده کرد. اگر نگران هستید که بیماری سلیاک برای شما مشکلاتی ایجاد کند، از گلوتن اجتناب کنید.

درصورت تنگی نفس، تب و لرز، دردقفسه سینه و سرفه‌های بسیار مدوام و طولانی بهتر است هرچه سریع‌تر به پزشک مراجعه کنید.

Report this page